ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ 

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για μία πρώτη εκτίμηση και οικονομική προσφορά! Κατόπιν, θα έρθουμε στον χώρο σας για να πραγματοποιήσουμε μία τεχνική μελέτη. Μέσω αυτής θα επιλέξουμε μαζί σας τα κατάλληλα υλικά και μεθόδους εφαρμογής για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε θερμομόνωση , ηχομόνωση, σκίαση, υγρομόνωση και αντοχή σε ανεμοπιέσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Λαμβάνονται υπόψιν οι απαραίτητες ανοχές μεταξύ κουφώματος και κτηρίου λόγω συστολών-διαστολών από τις μεταβολές θερμοκρασίας.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ 

Το κάθε κούφωμα κατασκευάζεται αποκλειστικά για κάθε άνοιγμα με τις δικές μας προδιαγραφές.  Οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες. 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Με την καινοτόμα μέθοδο αντικατάστασής μας, τα παλαιά σας κουφώματα ξηλώνονται με μεγάλη προσοχή. Το σπίτι σας θα παραμείνει καθαρό και δε θα μείνει ανοιχτό ούτε για μία ημέρα!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Τα κουφώματα έρχονται στον χώρο σας σε συμφωνημένο χρονικό διάστημα και τοποθετούνται εντός δύο ημερών. Χρησιμοποιούμε επιλεγμένα στεγανωτικά, μονωτικά και στερεωτικά υλικά με δοκιμασμένη αντοχή στον χρόνο. Η τοποθέτηση γίνεται βασει διεθνών κανονισμών ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή λειτουργία τους. 

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Η εταιρία μας προσφέρει επικοινωνία και μετά τη συνεργασία μας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την κάλυψη όλων σας των αναγκών.

Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε ότι σας ενδιαφέρει