Υπηρεσίες - MASTORAS SPYRETOS

Ο MastorasSpyretos εγκαθιστά κουφώματα νέας τεχνολογίας σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα την σωστή  διεκπεραίωση κάθε σταδίου της διαδικασίας. Ξεκινάει με την εκπόνηση τεχνικής μελέτης, την συζήτηση των επιλογών για κάθε εφαρμογή, προσεκτική μέτρηση των διαστάσεων των ανοιγμάτων, επίβλεψη  της κατασκευής των κουφωμάτων βάσει προδιαγραφών ειδικά για κάθε πελάτη και την τοποθέτηση κουφωμάτων νέας τεχνολογίας με εξειδικευμένους τεχνικούς και δοκιμασμένα υλικά. Μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Το ανθρώπινο δυναμικό δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τήρηση των χρόνων παράδοσης.Για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση κτιρίων αναλαμβάνει την προσεκτική αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων. Η μακρόχρονη εμπειρία και η βαθιά γνώση όλων των τεχνικών τοποθέτησης εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή προεργασία των ανοιγμάτων για την τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων. Η αντικατάσταση των κουφωμάτων γίνεται αυθημερόν (ίδια ημέρα αποξήλωση και τοποθέτηση) ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του κτηρίου και να είναι κατοικήσιμο.

Τεχνική μελέτη
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία πρώτη εκτίμηση και οικονομική προσφορά! Θα έρθουμε στον χώρο σας για να συντ’αξουμε μία τεχνική μελέτη. Μέσω αυτής θα επιλέξουμε μαζί σας τα κατάλληλα υλικά και τις μεθόδους εφαρμογής για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε θερμομόνωση , ηχομόνωση, σκίαση, υγρομόνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατασκευή κουφωμάτων

Το κάθε κούφωμα κατασκευάζεται αποκλειστι-κά για κάθε άνοιγμα με τις  προδιαγραφές που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες. Η συνεργασία με τις πιο προηγμένες εταιρίες του χώρου, εγγυώνται άψογα αποτελέσματα.

Αντικατάσταση
 

Με την καινοτόμα μέθοδο αντικατάστασής μας, τα παλαιά σας κουφώματα ξηλώνονται με μεγάλη προσοχή. Το σπίτι σας θα παραμείνει καθαρό και δε θα μείνει ανοιχτό ούτε για μία ημέρα!

Τοποθέτηση
 

Τα κουφώματα έρχονται στον χώρο σας σε συμφωνημένο χρονικό διάστημα και τοποθετούνται εντός δύο ημερών. Η τοποθέτηση γίνεται βάσει διεθνών κανονισμών και υψηλών τεχνικών προδιαγραφών ώστε να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή λειτουργία τους. 

Επικοινωνία
 

Η εταιρία μας προσφέρει επικοινωνία και υποστήριξη ακόμη και μετά τη ολοκλήρωση κάθε έργου. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και η κάλυψη όλων σας των αναγκών σας.

Το κάθε κούφωμα κατασκευάζεται αποκλειστικά για κάθε άνοιγμα με τις δικές μας προδιαγραφές.  Οι επιλεγμένοι συνεργάτες μας χρησιμοποιούν μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες. 
Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε ότι σας ενδιαφέρει