Συστήματα σήτας

Συστήματα σήτας - Μάστορας Σπυρέτος

Ποιότητα ζωής με άριστη προστασία από έντομα και τρωκτικά

Σήτα ελατηρίου κάθετης Κίνησης

Η Σήτα Ελατηρίου Κάθετης Κίνησης είναι ιδανική για παράθυρα. Λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο. Κατασκευάζεται με πανί fiberglass που δεν σαπίζει σε γκρι ή μαύρο χρωμα. 

Για την ομαλή επαναφορά της σήτας, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μηχανισμού επιβράδυνσης.  Όταν δεν χρησιμοποιείται τυλίγεται μέσα σε αλουμινένιο πλαίσιο ώστε να μην επηρεάζεται από καιρικά φαινόμενα. 

Σήτα Plisse Οριζόντιας Κίνησης

Η Σήτα PLISSE Οριζόντιας Κίνησης προσαρμόζεται σε κάθε τύπο παραθύρου και είναι ιδανική για μπαλκονόπορτες. Έχει απεριόριστη αντοχή στον αέρα και ειδική επεξεργασία για αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Κατασκευάζεται από πανί PP  σε γκρι ή μαύρο χρώμα. Έχει πολύ χαμηλό οδηγό και ασφαλίζει με μαγνήτη. Είναι εύκολα ορατή ώστε να αποφεύγονται οι κατά λάθος διελεύσεις. 

Σητόπορτα

Η Σητόπορτα είναι ιδανική για πόρτες με συχνή διέλευση. Στιβαρο πλαίσιο αλουμινίου με οριζόντιο χώρισμα για σταθερότητα, ακαμψία και ευκολία στην χρήση. Ασφαλίζει με μαγνήτη και έχει μεντεσέ με ελατήριο επαναφοράς. Το πανί είναι fiberglass που δεν σαπίζει σε γκρί ή μαύρο χρώμα. Έχει ειδική επεξεργασία για αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και αντικαθίσταται εύκολα. 

Μοιραστείτε το άρθρο

Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε ότι σας ενδιαφέρει