Τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων στην Νάουσα Πάρου

Μία ακόμη τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων στη Νάουσα Πάρου.

Τα σύγχρονα ξύλινα και πιστοποιημένα κουφώματα κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά, ώστε να διασφαλιστεί η άριστη ποιότητά τους και η αξεπέραστη αντοχή τους στο χρόνο. Όμως καταλυτικό ρόλο παίζει κι η συντήρηση που προσφέρεται στο κούφωμα!
 

Οι νέες τεχνολογίες κατασκευής και βαφής έχουν εξαλείψει την ανάγκη για τη συντήρησή τους, έτσι τα σύγχρονα ξύλινα κουφώµατα µπορούν να µείνουν πάντα καινούρια µε απλή φροντίδα και καθαριότητα. Στην κατασκευή των ξύλινων κουφωµάτων σήµερα εφαρµόζονται επαναστατικές τεχνολογικές µέθοδοι παραγωγής µε τη χρήση σύγχρονου µηχανολογικού εξοπλισµού, που διασφαλίζει άριστη ποιότητα. Αποτέλεσµα όλων των παραπάνω είναι τα κουφώµατα να έχουν άριστη ποιότητα και αξεπέραστη αντοχή στο χρόνο.

Η ανάγκη για µεγάλη φυσική αντοχή των κουφωµάτων, κυρίως αυτών που προορίζονται για εξωτερική χρήση, καθώς έρχονται αντιμέτωπα µε αντίξοες καιρικές συνθήκες, θεωρείται απαραίτητη. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η επιλογή του κατάλληλου βερνικιού και η τεχνολογία βαφής, παράγοντες που παρατείνουν τη ζωή των ξύλινων κουφωµάτων, προστατεύοντάς τα από τις αυξοµειώσεις της υγρασίας αλλά και την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Oι σύγχρονες βαφές των ξύλινων κουφωµάτων είναι υδατοδιαλυτές, δηλαδή έχουν σαν βάση τους το νερό, είναι φιλικές προς το περιβάλλον και µη τοξικές για τον άνθρωπο. Ταυτόχρονα, είναι ειδικά προσαρμοσμένες για το μεσογειακό κλίμα της χώρας επιμηκύνοντας έτσι σημαντικά το µέσο όρο ζωής των ξύλινων κουφωµάτων. Η εφαρµογή τους γίνεται µέσω ηλεκτροστατικών συστηµάτων βαφής, µέθοδο που προσφέρει τόσο υψηλή ποιότητα αποτελέσµατος όσο και οµοιογένεια στην κατανοµή των συστατικών τους ακόµα και στα πιο δυσπρόσιτα σηµεία του κουφώµατος.

Ανοίξαμε στην ΠΑΡΟ και σας περιμένουμε!
Ο MASTORAS SPYRETOS έχει πλέον παρουσία και στις Κυκλάδες, ανοίγοντας έκθεση στην ΠΑΡΟ-ΑΝΤΙΠΑΡΟ (Επαρχιακή οδός Παροικιάς-Αλυκής).

Κουφώματα PVC GEALAN – MASTORAS SPYRETOS

Δεν είναι απλά κουφώματα… είναι έπιπλα!!!
❤️❤️❤️

MASTORAS SPYRETOS – Κουφώματα PVC GEALAN – Εμπόριο & εγκαταστάσεις
Γρίβα 66, Χαλάνδρι – Αθήνα, Web: https://mastorasspyretos.grEmail: mastorasspyretos@gmail.com
Σπύρος Δερβενιώτης – Τηλ.: 6979566511, Γρηγόρης Γρηγοριάδης – Τηλ.: 6944386994

Μοιραστείτε το άρθρο

Διάφορες εγκαταστάσεις

Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε ότι σας ενδιαφέρει