Κουφώματα PVC GEALAN – Σύστημα S 9000 plus – Με έμφαση στην ασφάλεια

Κουφώματα PVC GEALAN Σύστημα S 9000 plus - Έμφαση στην ασφάλεια

Κουφώματα PVC της GEALAN – System S 9000 plus

Έμφαση στην ασφάλειά σας
Έμφαση στην ασφάλεια με συνθετικά κουφώματα PVC της Γερμανικής εταιρείας GEALAN, ποιότητα και υψηλή αισθητική με λογικό κόστος. Το S 9000 plus είναι ένα νέο σύστημα μεσαίας σφράγισης GEALAN με μια σταθερή πλευρά στο εσωτερικό μέρος του πλαισίου παραθύρου. Η μεσοσφραγιστική πλευρά προστατεύει αποτελεσματικά τα μηχανικά μέρη του παραθύρου από εξωτερικούς παράγοντες. Τα συστήματα μεσαίας σφράγισης εξασφαλίζουν θερμομόνωση χάρη στην τις ανώτερες ιδιότητες τους.

Ιδανικό για μεγάλα έγχρωμα στοιχεία
Οι εξαιρετικές στατικές ιδιότητες καθιστούν το S 9000 ιδανικό για μεγάλα επιφανειακά στοιχεία ACRYLCOLOR. Η σταθερότητα και η ασφάλεια των παραθύρων συστήματος S 9000 plus μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω με το STV – προσκόλληση τεχνολογία της GEALAN.

Αξιόπιστη προστασία κατά του κυκλώματος
Ακόμα και ο τυπικός σχεδιασμός S 9000 έχει ήδη ένα επίπεδο ασφάλειας που είναι δύσκολο να ξεπεραστεί. Παρόλα αυτά, το νέο παρέμβυσμα μεσαίας στεγανοποίησης του συστήματος S 9000 plus καθιστά τη ζωή ακόμη δυσκολότερη για τους διαρρήκτες. Οι περισσότερες διαρρήξεις επιτυγχάνονται με το μοχλό από το παράθυρο με ένα κατσαβίδι ή άλλο εργαλείο που τοποθετείται μεταξύ του πλαισίου και του φύλλου. Εκεί ακριβώς ένας διαρρήκτης πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα αποτελεσματικό εμπόδιο – το νέο στερεό παρέμβυσμα.

Σχετικό βίντεο

Φυλλάδιο PDF – S 9000 plus

Δείτε το σχετικό post στο Facebook.

Κουφώματα PVC GEALAN – MASTORAS SPYRETOS

Δεν είναι απλά κουφώματα… είναι έπιπλα!!!
❤️❤️❤️

MASTORAS SPYRETOS – Κουφώματα PVC GEALAN – Εμπόριο & εγκαταστάσεις
Γρίβα 66, Χαλάνδρι – Αθήνα, Web: https://mastorasspyretos.grEmail: mastorasspyretos@gmail.com
Σπύρος Δερβενιώτης – Τηλ.: 6979566511, Γρηγόρης Γρηγοριάδης – Τηλ.: 6944386994

Διάφορες εγκαταστάσεις

Μοιραστείτε το άρθρο

Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε ότι σας ενδιαφέρει