MASTORAS SPYRETOS
Καινοτομία και άνεση που συμφέρει
MASTORAS SPYRETOS
Καινοτομία και άνεση που συμφέρει
MASTORAS SPYRETOS
Καινοτομία και άνεση που συμφέρει
Previous
Next

Πόρτες | Παράθυρα
Παντζούρια | Ρολά
Συστήματα Σήτας

Ξύλινα κουφώματα

Η MASTORAS SPYRETOS βρίσκεται τώρα και στην Πάρο, στο νεό υποκατάστημά της, Επαρχιακής οδού Παροικιάς-Αλυκής και σας περιμένει!

Ξύλινα κουφώματα

Πόρτες εισόδου PVC της εταιρείας Evotherm. Ασφάλεια, design, τέλεια εγκατάσταση, ποιότητα κατασκευής

Ξύλινα κουφώματα

Παντζούρια

Το νέο σύστημα DEBURG αποτελεί μια καινοτόμα επιλογή εξασφαλίζοντας ποιότητα, ασφάλεια και υψηλή αισθητική

Συστήματα σήτας

Συστήματα Σήτας

Ιδανικές λύσεις για κουφώματα πόρτας και παραθύρων.

Παράθυρα PVC της εταιρίας Evotherm.

Ξύλινα κουφώματα

Ρολά

Ασφάλεια, υψηλή αισθητική, ασυναγώνιστη ποιότητα κατασκευής και εγκατάσταση mastorasspyretos

Θερμομόνωση τοίχων και θερμομόνωση ταράτσας - Μάστορας Σπυρέτος

Θερμοπροσόψεις

Η θερμομόνωση τοίχων, αποτελεί ίσως την πιο σημαντική εργασία εξοικονόμησης ενέργειας σε μια κατοικία ειδικά εάν η κατοικία έχει ανεγερθεί πριν το 1979. Η θερμομόνωση είναι η μέθοδος, οι εργασίες και η χρήση των κατάλληλων υλικών με σκοπό την διατήρηση της θερμότητας σε ένα χώρο.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η MASTORASSPYRETOS εγκαθιστά κουφώματα νέας τεχνολογίας σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Αναλαμβάνει με συνέπεια και υπευθυνότητα την σωστή  διεκπεραίωση κάθε σταδίου της διαδικασίας.

Ξεκινάει με την εκπόνηση οικονομοτεχνικής / τεχνικής μελέτης, την συζήτηση / εξήγηση των επιλογών για κάθε εφαρμογή, προσεκτική μέτρηση των διαστάσεων των ανοιγμάτων, επίβλεψη  της κατασκευής/ παραγωγής των κουφωμάτων βάσει προδιαγραφών ειδικά για κάθε πελάτη,  και την τοποθέτηση κουφωμάτων νέας τεχνολογίας με εξειδικευμένους τεχνικούς και δοκιμασμένα / επιλεγμένα υλικά. Μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

 Το ανθρώπινο δυναμικό δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τήρηση των χρόνων παράδοσης. 

Για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση κτιρίων αναλαμβάνει την προσεκτική αποξήλωση των παλαιών κουφωμάτων. Η μακρόχρονη εμπειρία και η βαθιά γνώση όλων των τεχνικών τοποθέτησης εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή προεργασία / προετοιμασία των ανοιγμάτων για την τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων. Η αντικατάσταση των κουφωμάτων γίνεται αυθημερόν ( ίδια ημέρα αποξήλωση και τοποθέτηση) ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του σπιτιού και να είναι κατοικήσιμο.

Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε ότι σας ενδιαφέρει
Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε ότι σας ενδιαφέρει
Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε ότι σας ενδιαφέρει
Σύντομη φόρμα επικοινωνίας
Συμπληρώστε ότι σας ενδιαφέρει

Τα προϊόντα μας - Κουφώματα PVC GEALAN

Η γκάμα προϊόντων αφορά τα συνθετικά κουφώματα PVC της εταιρείας GEALAN. Τα συστήματα GEALAN S 9000, S 8000 IQ και S Kubus καλύπτουν κάθε ανάγκη όσο απαιτητική και αν είναι με πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών που προσδίδουν στην επένδυσή σας αντοχή στο χρόνο και οικονομία. Διαθέτουμε πόρτες εισόδου, ρολά PVC, παντζούρια και σκιάδια καθώς και κλασσικά κουφώματα και ρολά αλουμινίου. Περιηγηθείτε στις σελίδες των προϊόντων μας και ενημερωθείτε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητές τους. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.

Κουφώματα PVC

Κουφώματα GEALAN

Υψηλή ποιότητα κατασκευής με πλήθος ιδιοτήτων και τεχνικών χαρακτηριστικών που τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς.

Κουφώματα GEALAN

GEALAN Σύστημα S 9000

Το S 9000 είναι ένα ευέλικτο σύστημα τελευταίας τεχνολογίας για τα παράθυρα, τις πόρτες και τις συρόμενες πόρτες, με δύο ή τρία επίπεδα στεγανοποίησης.

Κουφώματα GEALAN

GEALAN Σύστημα S 8000 IQ

Το σύστημα προφίλ S 8000 IQ καταδεικνύει τη συνεπή εστίαση της GEALAN στις ανάγκες της αγοράς. Οικονομικά αποδοτικό προφίλ για κάθε απαίτηση και design

Κουφώματα GEALAN

GEALAN Σύστημα Kubus

Τα κουφώματα Gealan – Kubus ορίζουν ένα νέο σχεδιαστικό ιδίωμα για τα παράθυρα βινυλίου στην αρχιτεκτονική. Μικρό, σχεδόν αόρατο προφίλ, για να ξεχωρίζετε.

Συνθετικά Κουφώματα PVC - Κουφώματα GEALAN - Αλουμίνια

Κουφώματα PVC της εταιρείας GEALAN. Οι απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν τα προφίλ συνθετικών παραθύρων βινυλίου – PVC έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια: καλύτερη θερμομόνωση, καλύτερη προστασία κατά της διάρρηξης, καλύτερη ηχομόνωση, καλύτερη στατική και ανάγκη για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Μόνο σύγχρονα συστήματα παραθύρων που ταιριάζουν με αυτό το προφίλ μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε ανάγκη και απαίτηση.

Οι καινοτομίες των συνθετικών κουφωμάτων PVC, όπως η στατική στεγνή υάλωση STV®, η μόνωση υψηλής πυκνότητας IKD®, το σύστημα αυτόματου αερισμού GECCO και το χρωματισμένο σύστημα ακρυλικού χρώματος αποτελούν απόδειξη του τι μπορούν να προσφέρουν τα συνθετικά κουφώματα PVC της GEALAN και δίνουν στους κατασκευαστές συστημάτων προφίλ GEALAN αποφασιστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η σειρά προϊόντων GEALAN εισάγονται στην Ελλάδα από την Evotherm Doors & Windows.

Ποιότητα ζωής με άριστη προστασία από έντομα και τρωκτικά

Σήτα Ελατηρίου Κάθετης Kίνησης

Η Σήτα Ελατηρίου Κάθετης Κίνησης είναι ιδανική για παράθυρα. Λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο. Κατασκευάζεται με πανί fiberglass που δεν σαπίζει σε γκρι ή μαύρο χρωμα. Για την ομαλή επαναφορά της σήτας, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μηχανισμού επιβράδυνσης.  Όταν δεν χρησιμοποιείται τυλίγεται μέσα σε αλουμινένιο πλαίσιο ώστε να μην επηρεάζεται από καιρικά φαινόμενα. 

Σήτα Plisse Οριζόντιας Κίνηση

Η Σήτα PLISSE Οριζόντιας Κίνησης προσαρμόζεται σε κάθε τύπο παραθύρου και είναι ιδανική για μπαλκονόπορτες. Έχει απεριόριστη αντοχή στον αέρα και ειδική επεξεργασία για αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Κατασκευάζεται από πανί PP  σε γκρι ή μαύρο χρώμα. Έχει πολύ χαμηλό οδηγό και ασφαλίζει με μαγνήτη. Είναι εύκολα ορατή ώστε να αποφεύγονται οι κατά λάθος διελεύσεις. 

Σητόπορτα

Η Σητόπορτα είναι ιδανική για πόρτες με συχνή διέλευση. Στιβαρο πλαίσιο αλουμινίου με οριζόντιο χώρισμα για σταθερότητα, ακαμψία και ευκολία στην χρήση. Ασφαλίζει με μαγνήτη και έχει μεντεσέ με ελατήριο επαναφοράς. Το πανί είναι fiberglass που δεν σαπίζει σε γκρί ή μαύρο χρώμα. Έχει ειδική επεξεργασία για αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και αντικαθίσταται εύκολα. 

  • Ηλεκτροστατική βαφή σε όλα τα χρώματα της παλέτας RAL. χρώμα ξύλου (Nussbaum και Golden Oak),  ανοδίωση αλουμινίου σε διάφορες αποχρώσεις.

Πιστοποίηση CE βασει ΕΝ 13561-2014